Restoranai, į kuriuos smagu grįžti (sąrašas bus nuolat atnaujinamas – 2025-09-09):
Indiška virtuvė, su gausybė vegetariško pasirinkimo:
- Namaste India – gal prieinamiausias indiškas maistas, mažiausiai nušlifuotas; čia gal daugiausia skirtingų prieskonių pasirinkimų, patartina paragauti kala mirch (rūgpjienio padažas), rogan josh (kreminių pamidorų ir masala padažas),
- Mažoji Himalaja – Nepalo virtuvė. Panašu į indų virtuvę, bet yra skirtumų, pvz. špinatai nesutrinami į tyrę. Dabar yra atsidarę dviejuose vietose, iš kurių vienoje siūlo nepalietiškus momo koldūnus.
- Kebab N Curry – vien dėl kebabo su panyru ir mėtų padažu. Dar verta dėmesio ir kitur nerasi: aloo gobi (žiedinis kopūstas) ir allo bhaji (bulvės su daržovėmis)
Japoniška virtuvė:
- Eerie onigiri – japoniški onigiri, yra įvairiausių skonių, tiek tinkančių vegetarams, tiek tiems, kas nori mėsos. Nėra pigu, nes pavalgyti, reikia kone 3 suktinukų, o čia jau suma peršoka 10eurų (vienas 4 eurai). Bet niekada nebuvo gaila.
- Tachi Machi – paragauti okonomiyaki blynų. Specifinis skonis, reikia priprasti.
- OIŠY Izakaya – japoniškas pub’as su atitinkamais snackais. Gimtadienius dažniausiai leidžiu čia. Smagu, kad staliuką galima rezervuoti internetu.
Kiti:
- Bola – bowl’ų manija baigėsi ir išliko tik stipriausi; čia, mano manymu, kone geriausi bowlai Vilniuje.