Restoranai, į kuriuos smagu grįžti (sąrašas bus nuolat atnaujinamas – 2020-09-14):
Vegetariški/veganiški maistai.
- Radharanė – gal labiausiai prieinamas ir neutraliausias indiškas maistas. Skanu, galėtų keisti meniu dažniau.(antivakseriai)
- Namaste India – panašiai kaip Radharanė, tik maistas mažiau apdorotas, pritaikytas lietuvio skoniui.
- Mažoji Himalaja – Nepalo virtuvė. Panašu į indų virtuvę, bet yra skirtumų, pvz. špinatai nesutrinami į tyrę, o tik išvirti.
- Casa La Familia – veganiškos/vegetariškos picos. Dažnai nebūna laisvų vietų. (antivakseriai)
- Pitarija “Fire Place” – shakshukų ragauti! Yra ir kitų vegetariškų variantų. Nėra pigu.
- Bola – gal yra ir geresnių vietų bowl’ui ragauti, bet ir čia skanu ir kokybiška.
- Botanique – skirtingų virtuvių interpetacijos (maroko, italų, kinų, japonų). Maistas nenuobodus. Brangu, bet super kokybiška.
- RoseHip Bistro – buddha dubenėliai ir burgeriai.
Kai norisi mėsos.
- Kamikadzė – Japonų virtuvė. Ramen, gyoza, žuvis, sake – paprastokas, bet autentiškas maistas. Ir žiauriai skanu. Praktiškai būtina paimti sake prie maisto.
- Ararijo – vienintelis belikęs Korėjos virtuvės atstovas Vilniuje (Taste užsidarė per karantiną :(). Mažiau fancy nei buvo Taste.
- Wok to Walk – į wokus gali susidėti ką tik nori, kad ir vegetarišką variantą. Visada skaniai gaunasi ir nenuobodus maistas dėl skirtingų galimų kombinacijų.
- Kinza – vidurio Azijos virtuvė. Vegetariški pasirinkimai nėra kažkuo ypatingi, bet plovas skanus.
- Toranj – persų, Irano virtuvė.
- Oisy – japonijos virtuvė, ne sushi. Grilis, raugintos daržovės, šikliniai kukuliai, įvairūs užkandžiai.
Žemėlapis: