Ginčiaus wok’o apžvalga

Prieš Kalėdiniai stebuklai, matyt, iš tikro egzistuoja – Gintautas nusprendė pasikviesti vakarienės ir priminti man, o tuo pačiu ir visai galaktikai, savo kulinarinius gebėjimus. Žinoma, prisiminus prieš keletą metų gimtadiniui gamintus cepelinus, lūkesčiai yra patys aukščiausi.

Šio vakaro šefo meniu susidaro iš tailandietiško wok’o lietuviškos interpretacijos (paveikslėlis žemiau). Patiekalas susideda iš trijų dalių: vištienos, makaronų ir garnyro, kurį sudarė pievagrybiai, kopūstas, morkos ir pomidorai. Tailandietiškam skoniui išgauti naudotas Wok Pad Tai padažas.

Vertinimas:
Skonis. Mėsa ne perkepta, minkšta ir sultinga. Makaronai ne pervirti. Daržoves mėgstu labiau traškes, todėl pats jas kepčiau gerokai trumpiau, nesu šalininkas ištyžusių pomidorų itališkoje virtuvėje, bet čia asmeninis skonis, o ne kokybės rodiklis.
Išvaizda. Kartais norisi daugiau spalvų lėkštėje, bet dėl padažo naudojimo nieko nepadarysi.
Profesionalumas. Prieš maisto gaminimą buvo nusiplautos rankos (čia toks wowie wow). Taip pat, matosi, šefas ne pirmą kartą sukasi prie puodų. Jo visai netrikdė ir gamybos kokybei įtakos neturėjo smalsuosių žvligsniai ir replikos.

Galutinis balas: 4.2/5. Tikrai kartočiau.

p.s. Ginčius skoloj dar keptas bulves. Kažkada taktiškai jam priminti.

Gintauto firminis wok'as
Gintauto specialusis wok’as